CÂT VA MAI FI TOLERAT GELU ȘTEFAN DIACONU ÎN FRUNTEA ANAF?!

Gelul Ștefan Diaconu, președinte ANAF Foto: Agerpres

Gelul Ștefan Diaconu, președinte ANAF
Foto: Agerpres

Gelu Ștefan Diaconu, susținut de PNL, este șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală – ANAF.

În această calitate, este responsabil de următoarele:

1. A provocat, săptămâna trecută, haos în vămile cu statele vecine non-UE, prin aplicarea, fără pregătire, a unui ordin prin care se limitează micul trafic de frontieră. Azi, eroarea este recunoscută, iar aplicarea ordinului a fost amânată până la 1 decembrie.

2. A tolerat, luni de zile, situația incredibilă ca Administrațiile Financiare să nu aibă (atenție!!!) facturi și chitanțe pentru a elibera firmelor Registrele Unice de Control, după cum a dezvăluit, în exclusivitate, Select News.

3. Hotelul “International” din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu. Firma – denumita Comity Prod Exim si detinuta de Mihaela Diaconu si off-shore-ul cipriot Cartha Limited – nu apare in declaratiile de avere si interese ale sefului ANAF. Gelu si Mihaela Diaconu sint finii lui Dan Radu Rusanu, scrie, ieri, Centrul de Investigații Media.

Sunt fapte clare, la lumina zilei. În aceste condiții, întrebăm: CÂT VA MAI FI TOLERAT GELU ȘTEFAN DIACONU ÎN FRUNTEA ANAF?!

Loading

Comments

comments