Campionatele europene de snooker la București între 18 și 29 martie

Peste 150 de concurenți din cel puțin 20 de țări vor participa la Campionatul European de snooker – juniori și seniori echipe, organizate la Complexul Hotelier Caro din București, de Federația Română de Snooker și EBSA – Asociația Europeană de Biliard și Snooker, în perioada 18-29 martie, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

“Este al treilea campionat european de snooker organizat în România, precedentele având loc în 2006, la Constanța, respectiv în 2010, în București. De data aceasta vorbim de o premieră, fiind două campionate în același timp: juniori, respectiv seniori echipe. (…) Țara organizatoare are ocazia de a aduce un număr semnificativ de jucători în acest turneu, iar, pe de altă parte, pe plan național crește vizibilitatea publică a snooker-ului”, a declarat Francisc Tobă, președintele Federației Române de Snooker.

Campionatul de juniori va avea loc între 18 și 23 martie, iar cel de seniori (bărbați, femei și master) între 23 și 29 martie. Alături de cei peste 150 de participanți, în București se vor afla și 26 de arbitri internaționali de snooker.

La 23 martie, Innovation Travel va organiza o Gală Națională dedicată Snooker-ului, la care vor fi invitate, pe lângă participanți și organizatori, personalități din lumea culturii, sportului, turismului, politicii și reprezentanți ai mass-media.

Loading

Comments

comments