Bingo România – evaziune și datorii la stat de 1,7 milioane lei

Foto: bingo-romania.ro

Foto: bingo-romania.ro

La finalul anului 2013, “Advanced Bingo System” SRL Ciofliceni, organizatorul jocului “Bingo România”, înregistra obligații restante la bugetele de stat în valoare de 1,68 milioane lei, din care 339.000 lei (3,39 miliarde lei vechi) reprezintă evaziune fiscală prin stopaj la sursă, informează ANTIȚEPARI.

Bingo România este promovat printr-o emisiune difuzată de Kanal D. Conform bingo-romania.ro, concursul are, până în prezent, 35.655 de câștigători, cărora li s-au ACORDAT (nu achitat) premii de 30,7 milioane de lei; ultimul premiu consistent, de 1,3 milioane lei, a fost câștigat de un brașovean.

În doar trei luni, datoriile Advanced Bingo System către bugetele de stat au crescut de 3,74 ori; în plus, firma cu sediul social în satul Ciofliceni, deținută un off-shore din Cipru și administrată de macedoneanul Dimche Karakabakov, a refuzat la plată 29 de bilete la ordin, în valoare totală de peste 4 miliarde lei vechi.

Toate astea se întâmplă în condițiile în care firma încasează banii în avans (pe cartoanele vândute). Rezultă că, de fapt, neachitarea taxelor la stat este intenționată.

Ar fi motive suficiente pentru suspendarea licenței, de către ANAF și pentru preîntâmpinarea unor țepe ca cele date de alte concursuri cu bani, precum “100% adevărat” (găzduit de OTV-ul lui Dan Diaconescu) sau prima ediție “Super Bingo Metropolis”(Antena 1).

Bingo România nu a răspuns solicitării Select News de a explica datoriile cumulate și de a preciza dacă premiile „acordate” au fost și achitate.

Dacă sunteți câștigător al unui joc Bingo și nu ați încasat în termen premiul, vă rugăm să ne scrieți la adresa selectnews.ro@gmail.com.

 

Loading

Comments

comments