Bărbatul care a violat o jurnalistă a fost prins

masina_politie_copy_51585400Polițiștii bucureșteni au reținut luni seară, în zona Universității Bioterra, un bărbat care este suspectat că a violat o jurnalistă în urmă cu o săptămână, au precizat oficiali pentru AGERPRES din Poliția Capitalei.

Potrivit surselor citate, secretara facultății a depus și ea plângere că ar fi fost violată de același individ, pe care l-a recunoscut atunci când poliția i-a pus față în față.

Mai mult, oamenii legii au efectuat și percheziții la domiciliul individului, unde au găsit hainele cu care era îmbrăcat în ziua când a abuzat de jurnalista de la un post de radio, în apropiere de Lacul Floreasca.

Criminaliștii au realizat testul ADN și acesta a ieșit pozitiv, de unde rezultă că principalul suspect este chiar autorul faptelor.

O jurnalistă de la un post de radio a reclamat la 112, în urmă cu o săptămână, că a fost obligată de un individ să întrețină raporturi sexuale pe malul Lacului Floreasca.

Victima a sunat la Poliție la ora 17,00 și a reclamat că în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanți, a fost acostată de un bărbat necunoscut, care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi amenințat-o cu un cuțit pentru a o determina să întrețină raporturi sexuale cu el.

Anchetatorii au avut la dispoziție și imagini înregistrate de camerele de luat vederi din zonă.

Loading

Comments

comments