Avion evacuat din cauza unui incendiu pe un aeroport din Bucureşti

Caption

Caption

Un avion aflat pe un aeroport din Bucureşti, având la bord 200 de pasageri israelieni, a fost evacuat în această dimineaţă după ce la bord a izbucnit un incendiu, relatează ynetnews.com.

Avionul s-a umplut cu fum iar unul dintre pasageri, care s-a intoxicat cu monoxid de carbon, a fost internat în spital.

După ce incendiul a fost stins, pasagerii au refuzat, inițial, să se întoarcă la locurile lor, dar personalul aeroportului i-a convins că totul este în regulă şi avionul, în cele din urmă, a decolat.

Site-ul aeroportului Ben Gurion a notificat faptul că avionul companiei Ten Airways va avea o întârziere de două ore. Unul dintre călători a declarat pentru Ynet că în momentul în care se îmbarca pe aeronavă a văzut flăcări pe una dintre laturile avionului şi că se simţea miros puternic de ars. Turistul i-a comunicat acest lucru unei însoţitoare după care a părăsit avionul împreuna cu fiica sa. La scurt timp, a sosit un tehnician care a debarcat toţi pasagerii de teama unei explozii.

Un alt moment de panică a fost atunci când pasagerii au fost anunţaţi că se pot întoarce la avion deoarece problema a fost rezolvată. După ce oficialii aeroportului au dat asigurări că nu mai există niciun pericol dar că pot asigura şi alte variante de zbor pentru cei care refuză îmbarcarea, oamenii s-au liniştit, iar majoritatea pasagerilor au plecat cu respectivul avion.

Loading

Comments

comments