EXCLUSIV: Aurelian Pavelescu a sechestrat ștampila PNȚCD după ce a dus partidul la 0,89 la sută

Dan Filimon, consilierul lui Aurelian Pavelescu. Foto: Facebook

Dan Filimon, consilierul lui Aurelian Pavelescu.
Foto: Facebook

Dan Filimon în „selfie” cu ștampila partidului Foto: Facebook

Dan Filimon în „selfie” cu ștampila partidului
Foto: Facebook

Aurelian Pavelescu la o lansare de carte, cu șeful SRI, George Maior, vineri, 30 mai 2014 Foto: Facebook

Aurelian Pavelescu la o lansare de carte, cu șeful SRI, George Maior, vineri, 30 mai 2014
Foto: Facebook

Sondajele creditau Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat cu un scor de 3% înaintea campaniei electorale. În timpul campaniei, însă, președintele formațiunii, avocatul Aurelian Pavelescu, a ieșit „pe sticlă”, iar faptul a avut drept consecință o fugă a electoratului tradițional către alte partide /candidați sau către absenteism, astfel că scorul obținut a fost de 0,89%. Egal cu cel al candidatului independent Iulian Capsali și sub cel de 0,95% obținut de Alianța Națională a Agricultorilor.

După acest rezultat care umple de și mai mult ridicol un partid care a condus România, atât în perioada interbelică, cât și ca lider al Convenției Democrate (la guvernare în perioada 1996 – 2000, alături de FSN, transformat ulterior în PD), o mare parte din conducerea PNȚCD, în frunte cu prim-vicepreședintele Vlad Moisescu (fost liberal), a demisionat, cerându-i și lui Aurelian Pavelescu să facă același gest de onoare.

Pavelescu a refuzat, însă. Și, pentru a nu permite validarea unui eventual puci în partid, a sechestrat, prin consilierul său, Dan Filimon, ștampila partidului. Acesta s-a fotografiat cu ștampila, distribuind imaginea prin contul său de Facebook, cu următorul comentariu: „Uitați-l pe Pavelescu! Ștampila e la mine…)) Mă găsiți în munți!”. Pavelescu a redistribuit fotografia, comentând: „Sa ai grija de ea, Dane!”.

Apoi, Pavelescu a început lupta cu stihiile, acuzând sechestrarea site-ului formațiunii și „alte conturi de Facebook” de către „persoane din afara partidului”, mișcare ce ar fi fost orchestrată de… consultantul de imagine al partidului, „mercenarul Alin Bogdan”. „Cine isi inchipuie ca PNTCD va fi adus din nou in genunchi prin tehnici securiste, se inseala. Partidul este prea puternic astazi si solidar”, conchide Pavelescu, amenințând cu procese penale pe cei care i-ar fi spart și lui conturile de email și Facebook.

Site-ul PNTCD.ro este, evident, sub controlul lui Pavelescu, întrucât articolele de acolo sunt aceleași din campanie, cu glorificarea „liderului suprem” Pavelescu. Pagina de Facebook PNTCD Grup Oficial pare să fie controlată de organizația de tineret a partidului, iar membrii acesteia postează mesaje împotriva lui Pavelescu.

 

Citește și:

O rușine națională: doar cinci persoane l-au comemorat pe Corneliu Coposu la mormântul său

Loading

Comments

comments