UPDATE – 13 victime în urma unui atac armat într-o unitate militară din Washington DC. Atacatorul a fost ucis de forțele de ordine

Foto: Twitter

Foto: Twitter

UPDATE: Autoritățile americane care anchetează atacul armat comis într-un imobil de birouri al Marinei americane la Washington, soldat cu 13 morți și opt răniți, au anunțat luni că a fost un singur atacator, potrivit AFP.

‘În momentul de față, nu avem nicio probă și niciun indiciu că a mai fost un atacator, chiar dacă nu am exclus complet’ această ipoteză, a declarat primarul Washingtonului, Vincent Gray.

“Acum suntem siguri că a existat numai o singură persoană responsabilă de crimele (comise) în imobil”, a declarat Cathy Lanier, șefa poliției capitalei americane.

Atacatorul, ucis de forțelede ordine, se numea Aaron Alexis – un bărbat de culoare, în vârstă de 34 de ani, de la Fort Worth (Texas), care a servit în Marină în perioada 2007-2011, după care a devenit informatician în cadrul unei firme subcontractante a Hewlett-Packard și însărcinate cu actualizarea intranetului pentru US Navy (Marina) și pușcașii marini.

UPDATE: Conform AP în incidentul armat de la Washington ar fi fost implicați mai mulți atacatori iar unul dintre ei ar fi decedat in circumstanțe neclare.

UPDATE: Suspectul este descris ca fiind un bărbat de culoare, cu înălțimea în jur de 1,80 m și cu o greutate de aproximativ de 77 kg, poartând o bluză și o șapcă negre. Se crede că are mai multe arme, inclusiv o AR-15, relatează WUSA9, citat de Huffington Post.

Poliția a confirmat zece victime între care un polițist și un ofițer militar.

Poliția din Washington DC caută un suspect care ar fi împușcat trei oameni în Cartieul General al Comandamentului Sistemului Naval al Marinei Militare a SUA.

Reprezentanții marinei militare au declarat că au fost raportate trei focuri de armă în jurul orei locale 08:20 a.m. în clădirea Comandamentului unde lucrează în jur de 3.000 de oameni. (AFP)

 

Loading

Comments

comments