Amplă investigație jurnalistică la Libertatea. O vedetă, luată la întrebări. Ce zice reprezentantul Pulițăr România

„Libertatea” a demarat, azi, o amplă investigație jurnalistică, pentru a afla ce se petrece cu prezentatorarea de televiziune Iulia Vântur.

„Ne-a luat șeful la trei păzește, că ce, noi scriem doar din pix? Că ce dacă Iulia Vântur e în India și noi aici, nu putem să fim mai profi? Că râde lumea că prea-s gogonate astea de le dăm noi… Ia să ne întindem antenele mai ca lumea! Sau să dezvoltăm cu mai multă imaginație, ce dracu?!”, a declarat o sursă din redacție.

Întrebat cum se desfășoară investigația, jurnalistul-sursă a replicat: „Evident, totul e sub acoperire. Ca să nu se prindă nimeni, noi îi punem întrebări Iuliei chiar pe site. Ca și când noi deja știm despre ce este vorba și doar o provocăm pe ea să dea așa, o explicație”.

După cum se poate vedea și pe site-ul libertatea, investigația a debutat cu două întrebări-cheie, menite a rezolva misterul în jurul logodnei cu actorul indian Salman Khan.

Întrebarea 1: Iulia Vântur s-a căsătorit?

Întrebarea 2: Iulia, îți lași iubitul să plece în SUA cu altă femeie?

Un reprezentant al Pulițăr România a declarat că tehnica folosită de jurnaliștii de la Libertatea este impecabilă. „Ideea este, cum se spune asta, briliant. Până acum, nimeni nu s-a mai gândit la asta. Cred că sunt favoriți la ediția din acest an a premiilor!”.

 

iulia vantur libertatea 2

 

iulia vantur libertatea 1

Loading

Comments

comments