Adreea Esca prezinta ”Dăruiește o nouă viață!”

concordiaJoi, 12 decembrie, ora 20:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanța, va avea loc cea de-a treia ediție a Evenimentului de caritate „Dăruiește o nouă viață“, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizați sprijiniți de Organizația Umanitară CONCORDIA, informează un comunicat de presă al organizației.

Evenimentul, moderat și în acest an de Andreea Esca, va include reprezentații artistice oferite de copiii din CONCORDIA, alături de interpretul la nai, Nicolae Voiculeț, faimosul muzician de talie internațională.

După cum se arată într-un cominicat de presă, copiii și tinerii din CONCORDIA vor prezenta Muzicalul “Țara CONCORDIA”, un spectacol despre poveștile lor de viață, cu multe momente emoționante.

Invitatul serii, Nicolae Voiculeț, promovează de peste 20 de ani România și sunetul autentic românesc în întreaga lume. Interpret la nai, dirijor și compozitor, artistul a concertat în fața a peste 65 de lideri de state și a impresionat multe alte personalități ale lumii.

În cadrul evenimentului va fi organizată și o expoziție cu vânzare. Invitații vor putea achiziționa produse handmade realizate de copii și tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar și produse de panificație, realizate după rețete tradiționale la Brutăria CONCORDIA.

Casa de licitație Artmark va modera achiziționarea prin licitare deschisă a produselor și serviciilor de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue.

În beneficiul copiilor din CONCORDIA gazdele evenimentului scot la licitație 2 bilete la Revelion 2014 „Fête à porter“, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un voucher Sunday Brunch pentru 2 persoane la JW Stakehouse și un abonament pe un an la World Class Health Academy Romania.

Iubitorii de design modern și gadget-uri de ultimă generație vor putea licita pentru produsele din cristal și porțelan Rosenthal by My House – The Art of Living și căști B & O Play de la Bang & Olufsen.

Domnii vor avea prilejul să liciteze pentru bijuterii și accesorii de la faimoasele branduri italiene Roberto Cavalli și Valentino, iar doamnele pentru parfumul „Amouage Gold“ de la Elysee, sau pentru voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons.

Tot pentru doamne, creatoarea de bijuterii Thea Haimovitz oferă un colier de inspirație Kabbalah creștină, o bijuterie puternică, cu mesaj complex și rol protector, care combină argintul, aurul și pietrele semiprețioase.

„Vedeta” licitației, Croaziera Mediterana de 11 nopți, este oferită de operatorul de turism Bonaventura.

Copiii din Organizația Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obținute în urma licitației și a donațiilor.

În 2011, organizatorii Evenimentul de caritate “Dăruiește o nouă viață” au strâns fonduri în valoare de 12.625 de euro, iar anul trecut, valoarea s-a ridicat la suma de 16.850 euro.

„Suntem onorați să vă invităm la cea de-a treia ediție a Evenimentului caritabil „Dăruiește o nouă viață”. Sperăm să fiți solidari cu noi și în acest an și să ne fiți alături la eveniment.

Copiii au pregătit, cu mult entuziasm, un program artistic emoționant pe care vor să-l prezinte prietenilor și binefăcătorilor noștri.

Este o mare bucurie pentru ei să vadă că sunt apreciați și chiar lăudați pentru munca și talentul lor.

Vă rog să le dați șansa să va încânte ți să vă convingă că sunt copii minunați!“ – Irina Zaharia, Director al Organizației Umanitare CONCORDIA România.

 CONCORDIA este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocrotește peste 500 de copii și tineri în casele și locuințele sale pe care le administrează în București, Ploiești și Ariceștii-Rahtivani, Județul Prahova. De toți aceștia se ocupă cu dedicație peste 200 de angajați, voluntari și colaboratori.

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susținător important al Organizației Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele două ediții precedente ale evenimentului de caritate „Dăruiește o nouă viață“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA și a donat direct fonduri organizației. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii și tinerii defavorizați din România.

Autor: Monica BOSTAN

Loading

Comments

comments