12.000 de români au direcționat 2% din impozit spre Hospice

Din estimările HOSPICE Casa Speranței, peste 12.000 de români au direcționat 2% din impozitul anual pe venit către cauza pacienților incurabili îngrijiți de această organizație brașoveană.

Anul acesta, HOSPICE Casa Speranței a derulat Campania „Nu îi lăsa să devină invizibili pe cei care luptă pentru viața lor!”, adresată celor care au obținut venituri impozabile în 2016, având posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul deja reținut de stat, în sprijinul copiilor și adulților cu boli incurabile din România. Campania s-a încheiat în 25 mai, data limită pentru depunerea formularelor de redirecționare la ANAF.

„Le mulțumim tuturor celor care s-au alăturat campaniei noastre. Gestul lor se va transforma în alinare, speranță și ajutor pentru cei care au nevoie sprijin pentru a rămâne întregi în fața unui diagnostic care le retează aripile. Acest diagnostic se răsfrânge, poate chiar și mai acut, asupra familiilor celor diagnosticați. Cu toții, sunt nevoiți să pornească pe un drum dificil, pe care nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Este însă extrem de important pentru ei să o facă împreună, cu fruntea sus, cu dorința și convingerea de a învinge boala. Iar HOSPICE există în România pentru a fi alături de ei”, a spus Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Campania „Nu îi lăsa să devină invizibili pe cei care luptă pentru viața lor!” a fost rezultatul unui concept elaborat în interiorul organizației, dezvoltat cu sprijinul Fotograful Tau și cu sprijinul Facultății de Film din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC). Hospice mulțumește în mod special decanului Facultății de Film, Conf. Univ. Dr. Ovidiu Georgescu, rectorului UNATC, Conf. Univ. Dr. Nicolae Mandea și echipei de producție (regizor – Sebastian Condurache, director de fotografie – Cristi Staicu, montaj – Ruxandra Mihai, scenografie – Alina Caprian, colorizare – Mircea Lăcătuș, machiaj – Tina Mîș, Cristina Frîncu, 1st A.D. – Gerhard Dudu, Grip – Electrica – Andrei Costache, Bogdan Marinescu, David Constantinescu, actor: Bogdan Budaca, voce: Laura Radache, Andrei Constantin).

Loading

Comments

comments