Tribunalul București a decis intrarea în insolvență a unei firme… radiate

La cererea Grupului de Presă și Tipografie Romprint” SRL, Tribunalul București a admis intrarea în insolvență a unei firmei care nu mai există, fiind radiată, informează ANTIȚEPARI.ro.  Este vorba de BUSINESS MEDIA SOLUTIONS SRL (BMS), societate radiată în urma încheierii altei proceduri de faliment.

Fost editor al revistelor “Piața”, “Modern Buyer” și “Food&Bar Magazine”, BMS a acumulat datorii de 4 milioane lei în trei ani de existență. În cadrul procedurii de faliment nu s-a recuperat niciun leu!

Nu este singura decizie hilară a TMB.

Tribunalul București a admis cererea ANTIBIOTICE SA Iași de deschidere a procedurii insolvenței împotriva firmei A & A MEDICAL SRL; compania ieșeană are de recuperat peste 9,6 milioane de lei de la distribuitorul de medicamente, fiind cel mai generos “sponsor” după BRD, scrie tot ANTIȚEPARI.RO. Dar A & A MEDICAL SRL este în faliment încă din data de 26 august 2013; creanțele admise la masa credală însumează 61,29 milioane lei. Pe rolul Tribunalului București mai este o cerere de deschidere a insolvenței împotriva A & A MEDICAL SRL.

Loading

Comments

comments