Tiberiu Ușeriu. Saltul de la întuneric la lumină

Bistrițeanul Tiberiu Ușeriu, care a câștigat, în 19 martie 2016, maratonul 6633 Ultra Arctic, după ce a parcurs, într-o săptămână, 566 kilometri în condiții extreme (teren accidentat, temperaturi foarte scăzute), se spovedește în public. Dacă anul trecut, la vârsta de 42 de ani, și-a câștigat respectul concetățenilor, fiind felicitat chiar de președintele țării, Klaus Iohannis, Tibi Ușeriu nu a fost mereu un performer. Cel puțin nu în sens pozitiv. Dimpotrivă, a fost un delincvent periculos. Dar, și-a ispășit pedeapsa și acum face parte dintre cei puțini cruțați de soartă, după experiența încarcerării, reușind să se ridice mult peste condiția sa din tinerețe.

Miercuri, Ușeriu își lansează volumul autobiografic „27 de pași”. El a anunțat evenimentul printr-un scurt mesaj pe contul său de Facebook, însoțit de un scurt videoclip ce îl are ca protagonist.

„Prieteni, vă aștept miercuri la Bistrița și joi la Cluj la lansarea cărții cu povestea vieții mele. Citind-o, veți înțelege misterul celor ’27 de pași’. E o poveste complicată, nefardată, de o sinceritate pe alocuri brutală, fix așa cum a fost, fix așa cum continuă: ca o cursă de anduranță, unde este loc de orice, numai de plictiseală nu. Acest scurt clip al lui Mircea Gherase exprimă foarte bine ce veți putea regăsi în carte. Ea se poate comanda și online de aici.http://www.tasuleasasocial.ro/proiect/27-de-pasi/”, a scris sportivul de anduranță.

Doctorul în psihologie Mircea Miclea, fost ministru al Educației, exprimă opinia că cel mult 10% dintre cei care au un parcurs în viață asemănător cu al lui Tiberiu Ușeriu mai ies la lumină.

 

Prieteni, vă aștept miercuri la Bistrița și joi la Cluj la lansarea cărții cu povestea vieții mele. Citind-o, veți înțelege misterul celor '27 de pași'.E o poveste complicată, nefardată, de o sinceritate pe alocuri brutală, fix așa cum a fost, exact așa cum continuă: ca o cursă de anduranță, unde este loc de orice, numai de plictiseală nu.Acest scurt clip al lui Mircea Gherase exprimă foarte bine ce veți putea regăsi în carte. Ea se poate comanda și online de aici.http://www.tasuleasasocial.ro/proiect/27-de-pasi/.

تم نشره بواسطة ‏‎Tibi Useriu‎‏ في 20 فبراير، 2017

Loading

Comments

comments