Telekom oferă pachete complete de comunicații la 20 de euro pe lună

telekomTelekom România, grupul a cărui formare a fost desăvârșită săptămâna trecută, prin rebrandingul operatorilor de telefonie mobilă și fixă Cosmote și Romtelecom, își pro­pune să „cutremure“ piața locală de comu­nicații, prin pachete care combină serviciile de telefonie și internet fix și mobil cu cele de divertisment și TV, la prețuri avantajoase. „Noi putem oferi în România ceea ce nimeni altcineva nu poate. Este un avantaj strategic fantastic. Rivalii noștri oferă doar telefonie mobilă fără alte servicii fixe la pachet. Ei nu mai au unde să crească”, a declarat Nikolai Beckers, managerul german al Telekom România, citat de Ziarul Financiar.

În mai puțin de doi ani de la numirea sa, Beckers a impus prima echipă comună de management a Cosmote și Rom­telecom, și a coordonat rebrandingul celor două companii.

La conferința de lansare publică a noii mărci comerciale a participat premierul Victor Ponta, care nu s-a sfiit să-și asume reușita, punând-o pe seama situației economiei românești: „Este cel mai simplu și mai clar semn de încredere în România, de angajament și de încredere pentru piața românească”.

Rămâne de văzut dacă susținerea premierului a fost de bun augur pentru Telekom. Deocamdată, domeniul de internet telekom.ro are numeroase subpagini nefuncționale, inclusiv cele de prezentare ale ofertelor anunțate în presă.

De pe piața locală de comunicații cu o valoare anuală de puțin peste 3 mld. euro, fostele Cosmote și Romtelecom – care au trecut de sâmbătă 13 septembrie la numele Telekom România Mobile Communication și Telekom România Communication – obțin circa o treime din venituri (peste un miliard de euro). Grupul are circa 10 milioane de de contracte de servicii în portofoliu.

Primele pachete de servicii combinate de televiziune, internet și telefonie fixe și mobile lansate de Cosmote și Romtelecom sub brandul Telekom România au prețuri între 20 și 99 de euro pe lună. Pentru prima oară, grupul va emite și o singură factură pentru pachetul de servicii.

Cel mai accesibil pachet „all inclusive“ al Telekom România are un preț de 20,09 euro sau 91 de lei pe lună și include: un abonament la telefonie mobilă cu apeluri și SMS-uri nelimitate în rețeaua Telekom, plus 150 MB de net și 150 de minute naționale, servicii TV cu până la 81 de posturi – inclusiv acces la platforma TV de pe echipamente mobile, internet fix cu viteze de până la 20 MBps și router inclus, plus abonament la telefonie fixă cu apeluri nelimitate în rețelele naționale fixe din România, 100 de minute naționale către rețele naționale și unele internaționale, plus un telefon fix cordless. Prețul include și un smartphone Allview A4 You.

Vârful de gamă, abonamentul cu un cost de aproape 100 de euro pe lună, este gândit pentru o familie cu trei membri și include toate serviciile grupului în cea mai puternică configurație, inclusiv trei smartphone-uri Samsung Galaxy Trend Lite și o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T335 cu ecran de 8 inchi.

Cele trei abonamente de telefonie mobilă includ apeluri și SMS-uri nelimitate, 250 de minute internaționale către mobil, trafic de 1,5 GB la viteze 4G și trafic nelimitat în aplicațiile Joyn și Telekom TV.

Pachetul TV include până la 126 de posturi, acces la HBO Go, la platforma Tele­kom TV de pe echipamente mobile, receiver HD cu funcție de înregistrare și până la 22 de posturi HD.

Serviciile de net fix au viteza de până la 100 Mbps, router wireless inclus, în timp ce abonamentul de voce fixă include printre altele și apeluri nelimitate pe fix și mobil în rețelele naționale fixe și cea a Telekom, apeluri nelimitate în rețele internaționale din UE. Abonamentul include și un telefon fix cordless.

În acest moment, RCS & RDS este singura companie ale cărei tarife sunt inferioare celor ale Telekom, însă la fel sunt și serviciile operatorului bihorean, cel puțin în privința telefoniei mobile.

Loading

Comments

comments