Te duci să-ți plătești impozitul și-ți cade tavanul în cap, la propriu. S-a întâmplat la Sectorul 5

Foto: urbo.ro

Foto: urbo.ro

UPDATE joi, 27 martie, ora 13.

Conform ProTV, persoanele rănite sunt două angajate ale Direcției de Taxe și Impozite locale, care s-au accidentat într-o busculadă provocată de panica ce le-a cuprins în momentul în care placa de rigips a căzut din tavan.

 

Știrea inițială

Că ne plătim impozitele și tot ne rupem mașinile în gropile din drumurile publice este una. Dar să te duci să îți plătești impozitul și să ajungi la spital, fiindcă îți cade tavanul în cap…

S-a întâmplat azi, la sectorul 5: Două persoane au fost rănite în sediul Direcției Impozite și Taxe Locale Sector 5, după ce din tavan s-au desprins bucăți de rigips, unul dintre răniți fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgență București.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, Daniel Vasile, a declarat marți, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 09.15, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, la sediul din Bulevardul Kogălniceanu nr. 8 al Direcției Impozite și Taxe Local Sector 5 sunt doi răniți, după ce s-a desprins o bucată de rigips din tavan.

Una dintre cele două persoane a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, aceasta având zgârieturi la cap și dureri abdominale.

Directorul executiv al Poliției Locale Sector 5, Bogdan Georgerscu, a spus că, de la un etaj superior, pe coloana țevilor de apă a căzut o cărămidă, care la impact a desprins bucăți de rigips din tavan, la parteerul clădirii.

În urma incidentului, activitatea cu publicul nu a fost întreruptă la Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 5.

Inspectori de la ITM București vor merge la sediul Direcției Impozite și Taxe Locale Sector 5, pentru a stabili cum s-a produs incidentul și dacă acesta poate fi încadrat ca accident de muncă.

Loading

Comments

comments