Reduceri „semnificative” promise de organizatori la Târgul de carte școlară Gaudeamus

Foto: Robert Veress, Select News

Foto: Robert Veress, Select News

Cea de-a XI-a ediție a Târgului Gaudeamus Carte Școlară se va desfășura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în centrul Capitalei, în Piața Universității, evenimentul fiind programat în perioada 19 – 29 septembrie, informează un comunicat citat de MEDIAFAX.

ârgul îi așteaptă pe vizitatori cu o ofertă aproape completă de manuale și auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, disponibilă într-o singură incintă, pachete speciale, oferte promoționale și reducerisemnificative acordate direct de edituri, dar și materiale didactice pentru toate nivelurile și disciplinele, utile deopotrivă studiului individual și activității în clasă.

De asemenea, la târg vor fi prezentate numeroase titluri din bibliografia școlară, din literatura română și universală, dar și cele mai recente apariții editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul și celor mai puțin pasionați de lectură.

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind liberă.

Evenimentul este organizat de Radio România, în parteneriat cu Primăria municipiului București, Regia Autonomă de Transporturi București și Inspectoratul Școlar al municipiului București.

Loading

Comments

comments