Peste 10.000 de elevi din Capitală participă la cursuri gratuite

Peste 10.000 de elevi participă la cursuri gratuite de actorie, dans sportiv, patinaj, limbi străine, organizate de Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive din cadrul Primăriei Capitalei în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), informează Mediafax.

Cursurile încep sâmbătă și se desfășoară până pe 6 aprilie, în 18 spații din Capitală, informează inspectoratul.

Au fost înscriși 10.852 de elevi din clasele I – XII, dintre care 1.068 de elevi ai claselor I – IV, din 20 de școli selectate de ISMB, 2.653 de elevi din școli gimnaziale și 6.131 de liceeni.

Cei din clasele I – IV vor face cursuri: patinaj, dans sportiv; arte marțiale și înot, iar cei de la ciclul gimnazial vor studia: actorie, dans sportiv, limba engleză, limba franceză, limba italiană, limba spaniolă, limba germană, limba chineză și matematică.

Elevii de liceu se vor pregăti în domeniile: dans sportiv, actorie, web-design, management de proiect și leadership, mannagement al afacerilor, arte marțiale, televiziune și artă fotografică.

Cursurile de formare se vor încheia în datele de 5 și 6 aprilie 2014, cu o evaluare a cunoștințelor și aptitudinilor acumulate de elevi pe durata celor 20 de ore de pregătire.

În urma acestei evaluări, un număr important de cursanți vor fi recompensați cu tabere gratuite la mare în vara anului 2014, a precizat ISMB.

Loading

Comments

comments