Learn to ski in Romania – cel mai mare infotrip, cu 140 de jurnaliști și agenți de turism din 12 țări

Christian Macedonschi, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Brașov Foto: Cătălin Bădulescu, Select News

Christian Macedonschi, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Brașov
Foto: Cătălin Bădulescu, Select News

Marți 5 noiembrie la Vila Daria din Poiana Brașov a avut loc evenimentul de informare a a operatorilor din turism organizat de Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică Prahova și Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică  Brașov cu privire la cel mai mare infotrip organizat vreodată în Valea Prahovei și Brașov pentru promovarea destinațiilor de ski. Acest infotrip se va numi Criteriul primei zăpezi, Learn to ski in Romania! 

La Infotrip vor participa 140 de jurnaliști și agenții turistice din 12 țări.
Franta, Turcia, Emiratele Arabe, Iran, Israel, Ungaria, Moldova, Ukraina, Belgia, Italia, Polonia si Romania.

Destinatiile promovate intre 25 si 30 Noiembrie 2013 sunt urmatoarele:
Sinaia
Busteni
Azuga
Predeal
Poiana Brasov
Fundata – Cheile Gradistei

Se va prezenta Domeniul schiabil din cele două județe și se va insista pe avantajul învățării schiului în România datorită prețului redus în comparație cu alte țări europene. Marți 27 noiembrie la Cazinoul din Sinaia va avea loc și o bursă de turism dedicată evenimentului. La întalnirea de ieri au participat Christian Macedonschi, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Brașov, Adrian Voican, președintele  Asociației de Promovare și Dezvoltare Turistică Prahova, Roxana Niculescu din partea Autorității Naționale pentru Turism și manageri hotelieri din cele două județe.

Loading

Comments

comments