Jale mare: BEC-ul din Kiev a respins candidatura lui Darth Vader la prezidențiale (VIDEO)

darth-vader-president-ukraine-2-390x285Partidul Internetului din Ucraina l-a propus drept candidat la alegerile prezidențiale din 25 mai pe… Darth Vader. Zeci de suporteri ai legendarului reprezentant al Forței Întunecate din seria Star Wars, costumați, la rândul lor, în alte personaje faimoase create de George Lucas, au luat cu asalt sediul Comisiei Electorale Centrale din Kiev, pentru a protesta față de respingerea candidaturii favoritului lor, informează Euronews. Se pare că motivul respingerii candidaturii a fost imposibilitatea stabilirii identității reale a celui care îl personifica pe Darth Vader. „Ținta noastră este să recuperăm Crimeea în trei zile. Am un lucru mic – mic de tot, pe care Putin și-l dorește cu disperare și pentru care va fi de acord să returneze Crimeea”, a promis „Vader”.

„Patridul Internetului a decis să propună un robot drept candidat la alegerile prezidențiale. Un robot nu a mai fost la putere. Un robot este mai decent, nu tolerează corupția, nu ruginește. Conform sondajelor noastre, Darth Vader conduce detașat în preferințele alegătorilor. Acesta este motivul real pentru Comisia Electorală Centrală a refuzat să îi înregistreze candidatura. Se tem de el!”, a declarat Dimitri Golubov, liderul Partidului Internetului.

Cu Darth Vader ieșit din cursă, cresc șansele candidaților mai convenționali, precum Iulia Timoșenko, „Regele ciocolatei” – miliardarul Petro Poroșenko sau reprezentantul Partidului Regiunilor (al fostului președinte Viktor Ianukovici), Mihailo Dobkin.

 

 

 

Loading

Comments

comments