(P) Inovație românească în domeniul igienizării instalațiilor casnice de aer condiționat

AC masina

Un studiu publicat încă din anul 2004 în prestigioasa revistă International Journal of Epidemiology, editată de Oxford University, arată că fenomenul de îmbolnăvire cauzat de instalațiile de aer condiționat, în special cele cu umidificatoare, este în continuă creștere, iar apogeul este atins pe perioada verilor.

Simptomele pe care oamenii le-au prezentat de-a lungul studiului, studiu care a durat 20 de ani, au fost: iritații ale membranelor mucoaselor, dificultăți la respirație, piele iritată, simptome neurologice precum, dureri de cap sau oboseală. Setul acestor simpome nespecifice au fost definite ca “sindromul clădirilor bolnave”, numai că fenomenul nu se manifestă, din nefericire, exclusiv în clădirile publice ci în locuințele și autoturismele care au instalații de aer condiționat.

O explicație pentru acest fenomen este că în sistemele de aer condiționat, în special cele cu umidificatoare, se crează, în timpul răcirii și recirculării aerului, un mediu propice pentru dezvoltarea microbilor (de ex. bacilul Legionella Pneumophila) și care se depun pe lamelele vaporizatoarelor instalațiilor.

Compania românească BIO GREEN ENVIRO a dezvoltat în laboratoarele sale o soluție biologică pentru curățarea și dezinfectare instalațiilor de aer condiționat.

BIO GREEN ENVIRO a pus la punct cea mai bună, ecologică și non-invazivă tehnologie (biotehnologie) pentru dezinfectarea instalațiilor de aer condiționat din locuințe și autoturisme.

Soluția BIOePUR A/C produsă de BIO GREEN ENVIRO conține MICROORGANISME NEPATOGENE cu mare putere de curățare și dezinfectare a instalațiilor de aer condiționat.

Frumusețea soluției BIOePUR A/C oferit de BIO GREEN ENVIRO este că aceste MICROORGANISME NEPATOGENE inhibă microorganismele patogene adică exact cele responsabile de îmbolnăvirile mai sus menționate.

Utilizarea și aplicarea BIOePUR A/C este extrem de facilă și la îndemână prin simpla pulverizarea a soluției biologice pe lamelele vaporizatoarelor.

Pentru detalii:

Cristian Semionov / e-mail: biogreenenviro@gmail.com

 

Loading

Comments

comments