În București se deschid trei noi puncte de lucru pentru eliberarea pașapoartelor

pasaport

Trei noi puncte de lucru pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice vor fi deschise, miercuri, în sectoarele 1, 5 și 6 ale Capitalei, a informat Instituția Prefectului Municipiului București.

Astfel, Serviciul public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple va avea noi puncte de lucru: în Piața Amzei nr. 13 (sectorul 1), str. Constantin Miculescu nr. 14-16 (sectorul 5), șos. Virtuții nr. 1-3 (sectorul 6).

În Piața Amzei nr. 13 vor funcționa șase ghișee pentru primirea cererilor, două ghișee pentru eliberarea pașapoartelor și unul de relații cu publicul, iar în str. Constantin Miculescu nr. 14-16 și în șos. Virtuții nr. 1-3 câte un ghișeu pentru primirea cererilor de eliberare a pașapoartelor, la care se va efectua și eliberarea acestora.

Punctele de lucru vor funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 8,30 – 16,30.

Eliberarea pașapoartelor se va face la punctul de lucru la care a fost depusă cererea, cu excepția situațiilor în care se optează – la momentul depunerii acesteia – pentru emiterea acestuia la sediul altui serviciu de pașapoarte ori a unui oficiu consular român din străinătate.

Începând cu 3 iulie, ghișeele de primire pentru eliberarea pașapoartelor din str. Nicolae Iorga nr. 27 (sectorul 1) își încetează activitatea, rămânând deschis doar un ghișeu pentru eliberarea pașapoartelor pentru care au fost depuse cereri anterior acestei date.

Loading

Comments

comments