Exclusiv: Andrei Roșu nu exclude înființarea Partidului Piața Victoriei

Jurnalistul Bogdan Stoica a scris, pe blogul său, că protestatarii ar trebui să se organizeze într-un partid (Partidul Piața Victoriei) care să „măture” actuala clasă politică, la viitoarele alegeri.

Sportivul de anduranță Andrei Roșu, care este omniprezent în Piața Victoriei, a distribuit articolul lui Stoica pe contul său de Facebook, comentând că „ideea nu e rea”. Reacțiile la postarea lui Andrei Roșu sunt împărțite, majoritatea exprimând opinii critice la ideea lui Stoica, unii chiar susținând că acesta este „un pesedist” care caută să-i dezbine pe protestatari.

Andrei Roșu intenționează, însă, să inițieze un sondaj, în rândul protestatarilor, și o dezbatere publică, înainte de a renunța la idee. „Este un context total nou pentru mine. Habar nu am care forma optima de a continua demersurile noastre. Dar – cel mai probabil – vom face un sondaj in randul membrilor grupurilor noastre si, de asemenea, ne vom consulta cu diversi specialisti (juristi, mass-media, etc.)”, a declarat Andrei Roșu, pentru Select News.

Loading

Comments

comments