Drepturi și condiții

SelecNews este un site de informații liber accesibil. Astfel, orice persoană este încurajată să utilizeze liber informațiile difuzate de SelectNews, cu condiția ca scopul să nu fie unul comercial.

Ca majoritatea site-urilor media, SelectNews vehiculează informații exclusive, dar și informații relevante, din alte surse.

În cazul informațiilor exclusive, pentru utilizarea acestora în scop comercial este necesar acordul nostru scris (care poate fi solicitat prin email la adresa selectnews.ro@gmail.com). Informațiile exclusive pot fi republicate, în limita a 500 de caractere, cu citarea clară a sursei (SelectNews), în prima parte a articolului și cu link către articolul nostru. Este interzisă interpretarea sau modificarea conținutului/sensului informațiilor respective, inclusiv prin tehnici de editare precum reașezarea în pagină, fără acordul nostru explicit (scris).

În cazul informațiilor din alte surse, utilizarea este liberă, dar recomandăm consultarea sursei inițiale, pentru determinarea condițiilor de redifuzare.

Loading