Dorel i-a luat apa de la gură primarului

Foto: landofchoice.ro

Foto: landofchoice.ro

Poliția locală din Bistrăța s-a sexizat din oficiu, după ce primarul localității a fost la un pas de moarte, fiind, efectiv, secătuit. „Muncisem tătă zâua și am uitat să beu apă, eram secătuit. Nu mai aveam apă plată, că nevasta o uitat să cumpere. Așa că am luat paharul și m-am îndreptat cu jind spre robinet. Când am văst că nu cure, am făcut atac de panică și am simțât că nu mai pot să respir. Am căzt jos și am zâs că gata, s-o gătat! Noroc cu cânele, cu Vicențiu, că o dat alarma. Cum o mai lătrat el, sărăcuțu!… Nevasta l-o auzât și-o dat fuga după doctor, care-i aici, păste drum. O vinit repede și mi-o dat două palme zdravene, de-am putut să respir iar”, a relatat primarul Ovidiu Crețofonatul.

Ce se întâmplase cu apa?

Dorel Pop, un ecologist din zonă, a oprit apa. „Am găsit robinetul de la magistrala de apă și l-am închis. Am vrut că trag un semnal de alarmă la faptul că prea să râsipește apa. Îmi pare rău că domn primar o făcut criză de apoplexie, da’ dacă dânsu’ nu mi-ar fi ignorant memoriile depuse din tri în tri ore la primărie, de tri ani, tri luni și tri săptămâni, în continuu, nu s-ar fi ajuns aici, vă garantez!”.

Acum, Dorel riscă tri ani, tri luni și tri săptămâni de pușcărie, pentru tulburarea liniștii și ordinii circulației apei în natură și pe conducte.

Acest articol este un pamflet!

 

De la ce am pornit

Un bărbat care locuiește în zona de sud a orașului Bistrița a închis un robinet din rețeaua publică de alimentare cu apă, astfel că mii de oameni au rămas fără apă potabilă, miercuri seară și joi dimineață, printre cei afectați fiind și primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, care locuiește în zonă. (…)

Contactat în legătură cu acest subiect, Florin Frandeș, șeful Poliției Locale Bistrița, a declarat că instituția a început o anchetă pentru a stabili ce pagube a creat bărbatul. “Dacă a creat pagube mari, va fi deferit Poliției Județene și va fi anchetat penal”, a spus Frandeș. (Mediafax)

Loading

Comments

comments