Eutanasia durerii. Crosul din Brașov organizat de Hospice este la a șaptea ediție

HCS_Cros_2015_poster140x200cm finalHOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub Tâmpa, din Brașov, anunță organizația. Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei Distanța Vârstă participanți Taxă de înscriere
Cursa Martinel 600 m până la 7 ani 15 lei
Cursa Waters 2 km 7 ani – 15 ani 15 lei
Cursa Arvato 4 km peste 15 ani 35 lei
Cursa Miele 10 km peste 18 ani 45 lei

 

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://www.hospice.ro/cros/), până în 9 iulie, ora 23.00.Taxele de înscriere pot fi plătite pe site-ul organizației, prin transfer bancar sau prin plată directă la sediul HOSPICE (Str. Sitei, nr. 17A). Cei care achită taxa de înscriere până la data de 30 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa.

Alergătorii pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE și pot demara acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro. 

Loading

Comments

comments