Cine este noul director financiar al Orange România

Diego Martinez Lopez, CFO Orange România Foto: orange.ro

Diego Martinez Lopez, CFO Orange România
Foto: orange.ro

Începând din luna septembrie 2013, Diego Martinez Lopez este noul Director Financiar al Orange România, anunță un comunicat oficial al companiei.

Diego Martinez Lopez a preluat responsabilitățile de la Ludovic Pech, care a fost numit Director Financiar la Mobistar, Belgia, după ce, timp de 3 ani, și-a adus o contribuție importantă la îmbunătățirea performanței financiare a Orange România.

Cu o experiență bogată în domeniul financiar, Diego Martinez Lopez a coordonat numeroase programe strategice de eficiență și de transformare în cadrul Grupului Orange și a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii și tehnologii, precum servicii TV și rețele broadband de mare viteză.

De la sfârșitul anului 2009 și-a început activitatea la sediul central din Paris al Grupului Orange, unde a ocupat funcția de Vicepreședinte al departamentului Business Performance and Controlling, în cadrul diviziei Home & Convergence a Grupului Orange. Din această poziție, a condus și a monitorizat activitățile Grupului legate de servicii fixe, internet și convergență.

Diego Martinez Lopez s-a alăturat Grupului Orange în anul 2000, la Orange Spania, unde a ocupat mai multe poziții importante, printre care cea de Director a Departamentelor de Controlling și Financial Planning.

În noul său rol la Orange România, Diego Martinez Lopez va avea misiunea de a continua programele de creștere a eficienței companiei, conchide comunicatul Orange.

Loading

Comments

comments