Banciu a instigat și la violare de domiciliu și distrugere de bunuri: „Concetățenii romi pot intra în curțile oamenilor să le jupoaie câinii”

Radu Banciu Foto: B1TV

Radu Banciu
Foto: B1TV

B1TV a prins curaj și a postat înregistrarea integrală a emisiunii în care Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a instigat la acte de cruzime împotriva animalelor, anunțând că oferă 250 de lei pentru fiecare blană de câine jupuit.

Înregistrarea dovedește că Banciu a comis mai multe infracțiuni, instigând inclusiv la violare de domiciliu și distrugere de bunuri, după cum vom arăta mai jos. Folosind persoana I plural (nu se înțelege, clar, dacă în numele asociației pe care ar vrea să o înființeze sau al postului B1TV), Banciu anunță și că se va elibera bon fiscal pentru blănurile de câine. Nu contează despre ce câine e vorba – cu sau fără stăpân, ideea e să fie torturat.

Astăzi, membrii CNA l-au dojenit cu blândețe pe Banciu, pentru excesele de limbaj din alte emisiuni. Instigarea explicită la comiterea unor infracțiuni nu a fost măcar discutată. În schimb, Banciu a fost RUGAT de președintele CNA, Laura Georgescu, să renunțe la apelativul „căcărău”, în cazul președintelui Senatului, Crin Antonescu. „E de datoria dumneavoastră să vă armonizați dialogul. (…) Nu puteți introduce în subiectul cu câinii comunitari subiectul despre transplant”, a mai spus președintele CNA.

Iată ce a spus Banciu, în emisiunea sa de vineri:

„Azi e ziua lui Ponta. Fiind așa o sărbătoare, cu iz de cianură, mi-a venit și mie în minte un plan, am un plan, alături de niște amici, n-o să le dau deocamdată numele, mai cunoscuți decât fostul primar al Craiovei, că o să înființez nu un ONG, dar o asociație, la care o să fiu, de exemplu, atașatul de presă sau imaginea ei, un fel de director de imagine, așa, o să fiu la această asociație. Ea se numește Cuțu-cuțu marș afară! Sau Marș de-aici! O să vedem exact cum o s-o înregistrăm. Și vreau să anunț, pe această cale, le-am spus și colegilor de la Kamikaze, poate dau și ei o știre, că este oficial… Poate mă ajută și ei cu o știre, că tot m-am întâlnit, astăzi, cu unii dintre ei. Deci: Cuțu-cuțu marș afară! Sau Marș de aici! Sau Marș dracului! O să vedem exact cum o brevetăm… Dăm 2.500… nu, stați un pic… 250 de lei, că mă încurc cu banii ăștia noi… Da: 250 de lei noi de câine jupuit! Deci, orice cetățean vine, indiferent că este român, de altă naționalitate, cu blană de câine – asta mă interesează, să-i văd blana… Câinele poate să rămână în viață, dar să fie jupuit, adică să-l vedem mergând așa, fantomatic, în izmene, pe stradă… Știți, pielița aia albă să mai rămână pe el… Vreau blana! Deci, pentru orice blană, primește de la noi 250 de lei. Bineînțeles, dăm și bon, în toată chstiunea asta, să stea liniștită populația din punctul ăsta de vedere. Și o să facem ca marile magazine, retailerii ăștia: dacă găsiți pe cineva să vă dea mai mult pentru un câine jupuit, plătim de zece ori. Deci noi, pentru orice blană, 250 de lei noi, practic începând de astăzi. O să încercăm noi să ajutăm Bucureștiul, să vedem din când în când, așa, câte o licărire albă pe stradă, câte de-un ăsta dereglat un pic. Deci nu ne interesează sterilizarea, nu ne interesează adopția, nu ne interesează cuștile, vrem blana, jupuirea. Ați văzut cum se face la foci? Cum se face la șerpi? Sunt jupuite de vii focile: iei foca, o jupuiești, pielea aia se dă jos de pe ea în câteva secunde, animalul n-are timp să sufere… Și după aia se mai zbate un pic… Se mai zbate așa, de câteva ori foca. Și-apoi dă ortul popii. Fiecare cum i-o suna ceasul, câte zile o avea de trăit, asta nu-i problema noastră. Deci noi nu vrem câinele mort sau viu, vrem blana lui, dovada că este… să ne așezăm pe ea, să știm că… Sunt căței frumoși care abia așteaptă să fie jupuiți. Bani buni, fraților! Încercăm să ajutăm și noi comunitatea, că văd că altfel nu se poate. Atenție! Îi avertizaz pe concetățenii noștri de origine romă că se acceptă și blana ursului din pădure, adică, vreau să spun că pot să intre și în cășile… probabil curțile oamenilor și îi vor jupui și pe ăia. Se acceptă! Pe mine nu mă interesează de unde e! Că e maidanez, că nu e, important e să fie blană de câine!”

Puteți vedea înregistrarea emisiunii AICI. Frgamentul pe care l-am reprodus începe la minutul 11 și 25 de secunde.

Citiți și:

Radu Banciu oferă 250 de lei pentru fiecare blană jupuită de câine. „Câinele poate să rămână în stradă”

INTERVIU. „Știu că am încălcat anumite limite, dar mi le asum”. Cum mai comentează Radu Banciu oferta de 250 de lei pentru o blană jupuită de maidanez

 

Loading

Comments

comments