Autoritatea Sanitară Veterinară organizează cursuri de formare pentru UCIGAȘI. Profesorii trebuie să aibă minimum 5 ani de experiență în FORMAREA ADULȚILOR

sex si sangeNe cerem scuze pentru ilustrație. Poate că imaginația noastră a luat-o razna. Sau poate că avem dreptate, iar Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a scăpat oiștea-n-„gardul” limbii române.

1ANSVSA a emis un Ordin „privind aprobarea Procedurii de organizare și de desfășurare a cursurilor de formare pentru personalul implicat în realizarea operațiunilor de ucidere și a operațiunilor aferente”. Urmează o virgulă, apoi titulatura ordinului continuă „precum și pentru responsabilii cu bunăstarea animalelor din abatoare”.

Cumva, ne dăm seama că este vorba de sacrificarea animalelor prin metode lipsite de cruzime. Cumva.

2Ordinul precizează, între altele, că „Organismul desemnat pentru organizarea cursurilor de formare pentru personalul implicat în relizarea operațiunilor de ucidere și a operațiunilor aferente (…) trebuie să aibă o experiență de minimum 5 ani în formarea profesională a adulților.

Dezamăgitor, normativul nu precizează nimic despre linia erotică din abatoare. Cu respectarea operațiunilor de ucidere și a operațiunilor aferente.

Loading

Comments

comments